ULKOISTA LASKUTUS MEILLE
AIDOSTI HELPPOKÄYTTÖINEN OHJELMA
KOKEILE 30 PÄIVÄÄ ILMAISEKSI

REFERENSSIT

Täysi kymppi!

Voissin käyttö on vapauttanut omia resurssejani siihen oleelliseen eli myyntityöhön. Hallinnolinen työ on vähentynyt huomattavasti automaatisten raporttien ja laskuseurannan myötä. Lisäksi e-laskujen lähetys onnistuu.

Kokonaisuutena annan Voissille kouluarvosanaksi 10!

- Päivi

Unique Branding Oy
Unique Branding Oy on yritys- ja seuraprofilointiin erikoistunut yritys, jonka toimenkuvaan sisältyy yrityksen profiilivaatetuksen, työvaatteiden, mainos- ja liikelahjojen suunnittelu ja toteutus.

Huoletonta!

Asiakkaat maksavat paremmin kuin aiemmin ja minulta on huoli pois laskujen seurannasta. Otin käyttöön toistuvan laskujen lähetyksen, jolloin Voissi lähettää kuukausittain vuokralaskut puolestani. Parasta on se, että kun olen kerran luonut vuokralaskun niin voin sen jälkeen melkein unohtaa asian, kun tiedän sen olevan hoidossa ja valvonnassa.

- Tommi

Tommi Rissanen, FT-Management Oy / Kurssitien kiinteistö Oy / Kiinteistö Oy Töysän Meijeri
Tommi sekä yllä mainitut yhtiöt pyörittävät kiinteistöjen vuokraustoimintaa Ähtäri-Tuuri akselilla. Vuokrattavissa tiloissa löytyy mm. halli-, varasto-, talvisäilytys- ja liiketiloja.

Suosittelen lämpimästi!

Voississa parasta on nopea ja hyvä asiakaspalvelu: Mitä tahansa kysyttävää ilmenee joko itselle tai asiakkaalle, Voissista vastataan heti. Ohjelmistopuolella asiakkaiden kehitysideoita kuunnellaan ja toteutetaan jatkuvasti. Omaa arkea helpottaa maksuseurannan lisäksi automaattinen perintä, joka toteutetaan asiallisesti ja ammattimaisesti suhteessa omaan asiakkaaseen.

- Jenni

Kiffel Oy
Kiffel on nuori ja ennakkoluuloton siivousyritys, joka haluaa olla edelläkävijä koko siivousalalla. Kiffel Oy haluaa tehdä asiakkaidensa elämästä helpompaa ja paitsi siivoaa yritysten toimitilat, lupaa myös puolittaa kotitalousasiakkaidensa parisuhderiidat.

Helppokäyttöinen laskutustyökalu

Voissi on helppokäyttöinen laskutustyökalu, joka on vapauttanut aikaa paperiasioista operatiiviseen toimintaan. Aiemmin laskuja oli paljon rästissä, sillä niitä ei ehditty karhuamaan. Nyt automaattinen maksuseuranta ja perintä auttavat valtavasti. Voissi säästää aikaamme ja pitää kassavirran kunnossa.

- Timo

Forestoil Oy
Forestoil Oy tuottaa ja myy korkealaatuisia metsäkoneiden voiteluaineita ja merkintävärejä Vöyristä käsin koko Suomen alueelle. Asiakaskuntaan kuuluvat kaikki metsäkoneiden käyttäjät, moottorisahojen myyntiliikkeet, pienkonekorjaajat sekä metsäkoneyrittäjät. Yritys palvelee sinua yli 30 vuoden vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Erittäin tyytyväinen!

Voissin käytttöönoton myötä laskutus ja, laskutuksen seuraaminen helpottui selvästi. Palvelua käyttäessä ei tarvitse itse huolehtia laskujen muistutuksista ja perintään siirroista. Kuukausittain saatu raportti on helppo toimittaa tilitoimistoon.

Olen erittäin tyytyväinen Voissiin!

- Janne

Tmi Janne Mannila
Yrityksemme kivijalat ovat Mattopesula Mannila ja maatalouden tuotantolaitosten pesuun keskittyvä Tehopesu Mannila. Yrtityksemme toimii toiminmen Tmi Janne Mannilan alla.

Helppo käyttää

Lyhyt kuvaus Voissin hyödyistä:

  • Et tarvitse omaa sähköistä laskutusta.
  • Ei vuosimaksua laskutus ohjelmasta.
  • Ei tarvitse tulostella papereita.
  • Ei tarvitse kirjekuoria.
  • Ei tarvitse liimailla postimerkkejä.
  • Ei tarvitse itse seurata eikä karhuta suorituksia.
  • Ei tarvitse tulostella tiliraporttia tilitoimistolle kun annat valtuutuksen tilitoimistolle.
  • Helppo aloittaa ja käyttää.
  • Saat apua soittamalla jos tarvetta.
  • Teet laskun ja painat enter se on siinä.

- Ilkka

Ilkka Järvi, yrittäjä vuodesta 1989.

Loistava palvelu!

Kirjanpitäjäni teki aiemmin laskutukseni käsityönä ja Voissiin siirtymisen jälkeen rahallinen säästö on ollut huima! Laskut voi lähettää koska vain ja kaikki lähetysmuodot (kirje-, verkko- ja sähköpostilaskut) ovat valmiina. Helppokäyttöinen: Vaikkei itse olisi tietokoneihmisiä, käyttö onnistuu helposti. Valmiit kirjanpidon raportit saa suoraan sähköpostiin. Mielettömän hyvä palvelu!

- Kimmo

Kimmon Kattomaalaus ja Huolto Oy
Kimmon Kattomaalaus ja Huolto Oy on vesikattojen maalaukseen ja kunnostustöihin erikoistunut yritys. Tarjoamme ammattitaitoiset ja laadukkaat uusien että vanhojen vesikattojen kunnostus- ja maalaustyöt vuosikymmenien kokemuksella Uudenmaan alueella.

Yksi asia vähemmän huolehdittavana!

Voissi vapauttaa aikaa laskutuksen parista. Voissi toimii tehokkaasti ja varmasti, on yksi asia vähemmän, mistä yrittäjän pitäisi huolehtia. Lisäksi toiminnan kehityksen seuranta on helppoa.

- Antti

Studio Verstas Oy
Studio Verstas Oy tuottaa yrityksille ja yksityisille visuaalisen viestinnän palveluita. Tarjoamme valokuvausta, videokuvausta, piirrettyä kuvaa sekä markkinointiviestintää ja sen suunnittelua. Tuotamme myös valokuvauskoulutuksia sekä yksityisesti että eri oppilaitosten kautta.

Suosittelen!

Voissin myötä laskutus ja eritoten reskontra hoituu paljon paremmin kuin ennen. Myös mahdollisuus lähettää sähköisiä laskuja tuli Voissin myötä. Ohjelman käyttö on erittäin helppoa, suosittelen!

- Anders

Itä-Uudenmaan Sammutin- ja Huoltoliike
Yritys on paloturvallisuusalan erikoisliike, joka huoltaa, myy ja tarkistaa palokaluston asiantuntevasti ja ammattitaidolla molemmilla kotimaisilla kielillä.

Helppoa ja vaivatonta!

Otimme Voissin käyttöön, koska laskuttaminen kirjanpitosoftan kautta oli Voissiin verrattuna onnettoman hankalaa. Nyt laskut lähtevät nopeasti maailmalle ja loput prosessista hoituu kuin itsestään.

- Ville

Room Escape Finland
The Best Room Escape Games in Finland. Can you escape in 60 minutes?