Aloitussivu, saateteksti

Uusi versio Voissista on tuotu käyttöön kaikille ja mukana tulee aimo annos uusia toimintoja laskutusta helpottamaan.

Aloitussivu

Uudelta aloitussivulta näet kätevästi tärkeimmät luvut laskutuksestasi, sekä myynnin kehityksen vuositasolla. Klikkaamalla lukuja pääset myös pureutumaan laskuihin, joista luku koostuu.

Kuukausitasolla laskutuksen koostava laskutuskaavio havainnollistaa myynnin kehityksen helposti vuoden aikana. Edellisten kuukausien lisäksi pääset vertaamaan myyntiä myös viime vuoden vastaavaan ajankohtaan.

Lisäksi aloitussivulta näet heti tuoreimmat Voissiin liittyvät uutiset ja blogi-kirjoitukset.

Saatetekstin lisäys laskulle

Kirje- ja sähköpostilaskuille on mahdollista lisätä laskurivien jälkeen näytettävä saateteksti. Saatetekstiä voi käyttää esimerkiksi laajempien viitetietojen välittämiseen tai yleisemmän tiedon välittämiseen asiakkaalle.


Aikaisemman laskun käyttö pohjana uudelle laskulle

Usein asiakkailta laskutetaan samantapaisia asioita, jolloin aiemmin lähetetyn laskun ottaminen pohjaksi yksinkertaistaa laskun tekoa. Laskut-näkymästä voikin nyt helposti ottaa aikaisemman laskun uuden laskun pohjaksi, käyttämällä uutta kopioi-toimintoa.

24.09.2018---laskut-m1-3

19.09.2018---laskun-toiminnot-m4

Kun klikkaat kopioi-toimintopainiketta, Voissi siirtyy uuden laskun syöttöön täyttäen valmiiksi asiakkaan tiedot, viitteet ja laskurivit aikaisemman laskun tiedoilla.

Tuotekategorian lisääminen suoraan laskuriviltä

Uuden laskun syöttämisen yhteydessä oli aikaisemminkin mahdollista tallentaa uusi tuote tuoterekisteriin suoraan laskurivin tiedoista, mutta täysin uuden tuotekategorian luontia varten täytyi käydä tuoterekisterin puolella. Nyt uuden tuotekategorian lisäys onnistuu suoraan laskuriviltä tuotetietoja tallennettaessa.