Laskutettavan toivoma lähetystapa, asiakaskohtainen maksuehto ym.

Palautteenne perusteella Voissiin on lisätty uusia ominaisuuksia. Yhteenveto näistä alla, ole hyvä!

Aloitusnäkymä

Aloitusnäkymällä näet nyt avoimet laskut eli paljonko rahaa on maailmalla. Lisäksi näet tuttuun tapaan myös muistutetut, huomiotasi vaativat sekä perinnässä olevat laskut.

Aloitusn-kym-1-2

Laskutettavan toivoma lähetystapa

Onko asiakkaasi toivonut saavansa laskut sähköpostitse? Tallenna asiakkaan toivoma lähetystapa asiakkaan tietoihin ja näet sen laskua lähettäessäsi.

Lisää asiakkaan toivoma lähetystapa asiakkaan tietoihin.

Voissi kertoo sinulle asiakkaasi toivoman lähetystavan uutta laskua lähettäessäsi.

Uusi laskun lähetystapa: Oma toimitus

Osa asiakkaistamme toivoi, että laskun voisi pakata esimerkiksi lähettävän tuotteen mukaan. Kuten yllä olevasta kuvasta huomaat, tämä on nyt mahdollista valitsemalla lähetysvaihtoehdoista "Oma toimitus". Laskun hinta on sama kuin sähköpostilaskussa eli 1e+ALV.

HUOM! Valitessasi lähetystavaksi "Oma toimitus" Voissi ei lähetä laskua, vaan sinun tulee huolehtia laskun toimittamisesta asiakkaalle itse. Myyntikirjanpidon teon sekä maksumuistutusten lähetykset Voissi hoitaa puolestasi normaalisti.

Asiakaskohtainen maksuehto

Oletko sopinut poikkeavan maksuehdon asiakkaasi kanssa? Tallenna poikkeva maksuehto asiakkaan tietoihin Asiakkaat --> Valitse asiakas --> Poikkeava maksuehto.

Perintään siirto

Suosittelemme automaattista perintäänsiirtoa, sillä näin saadaan heti selvitettyä, miksi laskua ei ole maksettu muistutuksista huolimatta. Jos sinulla kuitenkin on yksittäinen asiakas jonka laskuja et halua perintään, toimi näin:

Mene Asiakkaat --> Valitse asiakas --> Ei automaattista perintään siirtoa. Nyt ko. asiakkaan laskut tulevat etusivun "Vaatii toimenpiteitä" -laatikkoon, mikäli laskuja ei makseta muistutuksista huolimatta.

Iso kiitos palautteesta!
Kysyttävää? Ota yhteyttä info@voissi.fi!