Uusia ominaisuuksia Voississa

Halusimme, että laskun lukeminen ja maksaminen olisi entistäkin helpompaa, joten lisäsimme Voissiin uusia ominaisuuksia.

Asiakkaan kielivalinta

Voississa on nyt mahdollista valita kullekin asiakkaalle oma kieli, jolloin laskut ja maksumuistutukset lähetetään asiakkaalle valitulla kielellä. Kielivallinnoista löytyvät suomi, ruotsi ja englanti.

28.06.2019---kielivalinta2

Kielivalinnan voit muokata asiakkaan tietoihin Asiakkaat -> Hae asiakas -> Muokkaa -> Valitse kieli -> Tallenna.

Laskuryhmien saateteksti

Saman saatetekstin lisääminen koko laskuryhmälle onnistuu nyt näppärästi Voississa. Voit lisätä saateviestin laskuryhmäpohjaan, jolloin se lisätään automaattisesti jokaiselle laskulle laskuryhmää lähetettäessä.

28.06.2019---laskuryhm-n-saateteksti2

Huomioithan, että mikäli olet lisännyt jollekin asiakkaalle laskukohtaisen saatetekstin, ei laskuryhmälle lisättyä saatetekstiä tule kyseiselle laskulle.

Laskuryhmän saatetekstin voit lisätä Laskuryhmät -> Valitse luotu ryhmä tai lisää laskuryhmä -> Muokkaa -> Lisää saateteksti -> Tallenna.

Virtuaaliviivakoodi

Laskujen maksua helpottamaan Voissin laskuille on lisätty virtuaaliviivakoodi. Virtuaaliviivakoodi on tarkoitettu sähköisesti, esimerkiksi sähköpostilla, toimitetun laskun maksamiseen, jonka avulla laskun maksaminen on yhtä helppoa kuin viivakoodilukijan kanssa.

28.06.2019---virtuaaliviivakoodi2

Virtuaaliviivakoodin numerosarja kopioidaan tulleesta laskusta ja se liitetään verkkopankissa viivakoodille tarkoitettuun kenttään. Näin laskun tiedot siirtyvät automaattisesti verkkopankkiin, jolloin laskun maksajan tulee lisätä vain saajan nimi ja hyväksyä lasku.

Kysyttävää? Ota yhteyttä info@voissi.fi