Tekstiviestimuistutus - Uusia ominaisuuksia Voississa

Voissin kautta voit nyt lähettää tekstiviestimuistutukset asiakkaillesi. Tekstiviestimuistutus lähetetään laskusta, joka on maksamatta vielä kolme päivää eräpäivän jälkeen.

Ota käyttöön

Tekstiviestimuistutuksen lähettäminen edellyttää, että laskuttaja on ottanut toiminnon käyttöön ja asiakkaalle on tallennettu matkapuhelinnumero. Muistutus lähetetään kaikille asiakkaille, joille puhelinnumero on tallennettuna. Niille, joille numeroa ei ole, ei tekstiviestimuistutusta lähde.

Saat tekstiviestimuistutus-toiminnon käyttöön Voissista kohdasta Asetukset -> Muistutukset ja perintä -> Muokkaa -> Lähetä tekstiviestimuistutus -> Tallenna.

13.03.2019---tekstiviestimuistutus2-1

Hinta?

Tekstiviestimuistutuksesta veloitetaan laskuttajalta 0,15 euroa / lähetetty tekstiviesti. Muistutus on sen vastaanottajalle maksuton.

Esimerkki: Yritys A lähettää 100 laskua kuukaudessa, joista 75kpl maksetaan eräpäivään mennessä. Lopuille 25:lle lähetetään tekstiviestimuistutus, hinta yhteensä 3,75e.

Hyödyt?

Tekstiviestimuistuksen hyötynä on ennen kaikkea laskuttajan kassavirran nopeampi kierto, kun asiakkaat saavat unohtuneen laskun maksuun entistäkin nopeammin. Lisäksi asiakkaat ovat tyytyväisiä, kun saavat hoidettua asian kuntoon jo "kevyemmällä" muistutuksella ja pystyvät näin välttymään muistutuskuluilta.

Mikäli laskua ei makseta tekstiviestimuistutuksesta huolimatta, lähtee laskusta määrittelemäsi muistutusajan jälkeen normaalisti kirjallinen maksumuistutus.


Kysyttävää? Ota yhteyttä info@voissi.fi.
Kokeile tekstiviestimuistutuksia heti omassa Voississasi. Tekstiviestimuistutukset voit ottaa käyttöön ja pois käytöstä milloin vain.

Hinnat ALV 0%.