Koronavirus - vaikutukset laskutukseen

Koronavirus vaikuttaa jo laajalti meihin kaikkiin, joten tässä yhteenvetoa laskutuksen osalta huomioitaviin seikkoihin.

Ensisijaisesti käyttöön sähköposti- ja e-laskut

Sähköiset laskut eivät vaadi ihmisiä niiden perillemenoon, joten näihin laskuihin korona ei pääse vaikuttamaan. Sähköpostilasku ui suoraan vastaanottajan postilaatikkoon ja e-laskut maksajan laskujärjestelmiin, josta ne voidaan hyväksyä ja laittaa maksuun. Helppoa!

Toimi siis kuten postilakon aikana. Sovi asiakkaan kanssa sähköposti- tai e-laskun lähetyksestä, jotta mahdolliset Postin viiveet eivät vaikuta laskun perillemenoon. Posti toimii ilmoituksensa mukaan vielä normaalisti, mutta kannattaa varautua siihen, että tilanne voi muuttua nopeasti.

Suosi käteismaksua

Jos mahdollista, pyydä maksu jo heti käteisellä. Tällöin raha on heti tilillä eikä maksusta tarvitse murehtia.

Rahat kotiin - tekstiviestimuistutukset käyttöön

Ota kassavirran tehostamiseksi tekstiviestimuistutukset käyttöön. Tällöin Voissi lähettää asiakkaallesi myös tekstiviestitse muistutuksen laskusta, joka on maksamatta vielä kolme päivää eräpäivän jälkeen. Lisää tekstiviestimuistutuksista täällä.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista aukioloajoissamme

Mikäli aukioloajoissamme tapahtuu viruksen osalta muutoksia, tiedotamme tästä erikseen. Toistaiseksi olemme avoinna normaalisti.

Pahin skenaario?

Posti kiinni, Voissi-tiimi sairaana tai karanteenissa tai...?
Ei hätää, lähetä e-laskuja ja sähköpostilaskuja, sillä nämä näitä koskevat toimenpiteet saamme tarvittaessa tehtyä myös etänä.

Kysyttävää? Ota yhteyttä info@voissi.fi.

Ystävällisin terveisin,
Voissi-tiimi